Image

Toyota inspiratiereis

Ben jij bezig met een nieuwe manier van werken binnen jouw organisatie? Of gaan jullie binnenkort een (Lean) traject in? Neem dan eens een kijkje in de keuken van de Toyota-fabriek in Deeside!

Toyota

Toyota staat bekend om de hoge kwaliteit van zijn producten. Naast het bekende Toyota Productie System (TPS) maakt Toyota ook gebruik van andere methoden om een cultuur van continu verbetereren te creëren en in stand te houden. Door dagelijks te verbeteren, is het mogelijk de hoge kwaliteitsstandaarden van Toyota te bereiken.
Inspiratiereis

Tijdens de reis naar het Verenigd Koninkrijk staan leren en netwerken centraal. Het ontmoeten van nieuwe mensen en het opdoen van nieuwe kennis of verdieping is het doel van deze reis. Het bezoek aan Toyota bestaat uit de volgende onderdelen:

- TPS/Lean in de praktijk

- Werkbezoek aan de productielijn

- Strategie Toyota

- Continu verbeteren

- Koppeling eigen praktijk

Let op! De workshop wordt gegeven in het Engels. Uiteraard zal er een Nederlandse Lean-expert aanwezig zijn om al jouw vragen te beantwoorden!
Image
Kom terug met een overvloed aan indrukken en ervaringen!

Programma

25 september 2022
In groepsverband varen we van Europoort (Rotterdam) naar Hull, het Verenigd Koninkrijk. Om 18.30 uur verzamelen we op de P&O parkeerplaats om in te checken en aan boord te gaan om 18.45 uur.

Nadat je aan boord je eigen hut hebt bekeken en je spullen hebt neergezet, is het tijd om elkaar te leren kennen en worden we om 19.30 uur in het restaurant verwacht voor het diner. Ga vooral in gesprek met een andere deelnemer! Hoe doen ze het in hun organisatie? Hoe Lean zijn ze al?

26 september 2022
Om 08.00 uur 's morgens op Engelse tijd komen we aan in de haven van Hull. De bus zal ons opwachten om naar de Toyota-fabriek in Deeside te gaan.

Een kijkje in de keuken van Toyota begint, open al je zintuigen en aarzel niet om vragen te stellen!

Na het bezoek aan de Toyota-fabriek rijden we met de bus terug naar de haven van Hull om weer aan boord te gaan. Om 19.30 uur zal het diner weer plaatsvinden in het restaurant.

27 september 2022
Om 08.00 uur in de ochtend, Nederlandse tijd, komen we weer aan in de Europoort, Rotterdam. 


Image
Image

Inbegrepen

  • Transfer Rotterdam - Hull (boot)
  • Transfer in Engeland (bus)
  • 2 x Overnachting op de boot in een privé hut
  • Ontbijt (2x), lunch (1x) en diner incl. 1 drankje (2x)
  • Presentatie & bezoek aan de Toyota-fabriek
  • Workshop Lean & WFM
  • Een Nederlandse Lean-expert tijdens de reis

IK GA MEE!

€ 980.- excl. btw